u srijedu u 20 sati

Dvadeset drugo izdanje 'Večeri folklora' u sklopu obilježavanja Dana grada Stoca

Večer folklora u Stocu
15.07.2024.
u 08:43

Na 22. Večeri folklora u Stocu predstavit će se osam kulturno-umjetničkih društava

Dvadeset drugo izdanje ''Večeri folklora'' održat će se u Stocu u srijedu, 17. srpnja u 20 sati, a u sklopu obilježavanja Dana grada Stoca i proslave patrona župe sv. Ilije Proroka 20. srpnja.

Na 22. Večeri folklora u Stocu predstavit će se osam kulturno-umjetničkih društava. Uz domaćine, HKUD “Stolac” Stolac, nastupit će i HKUD “Bijelo polje” Mostar, HKUD “Domanovići” Domanovići, HKUD “Dubrave” Aladinići, HKUD “Brotnjo” Čitluk, HKUD “Prenj” Prenj, HKUD “Rotimlja” Rotimlja te HKUD “Luke” Višići.

Nakon službenog dijela programa slijedit će podjela zahvalnica, a večer će završiti  vatrometom i pučkim veseljem uz grupu Sunce. Ovaj događaj obećava bogat kulturni program i zabavu za sve posjetitelje, te je sjajna prilika za uživanje u tradiciji i zajedništvu, priopćili su organizatori.

Središnji događaj proslave Ilindana bit će svečana sveta misa na Ilindan, 20. srpnja u 11 sati, koju će predvoditi fra Valentin Vukoja.

Navečer će se održati koncert klape Cambi, koji će započeti s nastupom TS Mokarski tamburaši u 21 sat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije