Nevjerojatna transformacija! Lara je u show ušla sa 122 kg, a na finalnom vaganju imala je 79 kg

01.09.2024.
u 09:12

Puljanku Laru Peruško imali smo priliku upoznati u šestoj sezoni showa 'Život na vagi' u koji je ušla sa 122 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma te je bila jedina žena u finalu te sezone. Nakon showa nismo je imali priliku puno vidjeti, a nije niti aktivna na društvenim mrežama. Ipak, mlada Puljanka dala je intervju za istra24.hr prošle godine, te ispričala kako je napravila velik korak.

Naime, nakon showa Lara je nastavila trenirati te i danas radi na svojoj fizičkoj spremi. Kako je otkrila za ovaj portal, trenira u teretani u Puli, gdje radi i u bolnici kao primalja. Kaže da trenira do pet puta tjedno te je posvećena sebi. - Nije uvijek lako, ali sada se znam kontrolirati i ispravljati greške. Ako netko ima rođendan i idemo na pizzu, ja se ne odričem toga, ali onda drugi dan znam što moram jesti i gdje ušparati kalorije da bih bila u deficitu. Kad ne stignem na trening, odradim ga kući. Nema izgovora, sve se stigne - rekla je Lara te istaknula da želi skinuti još desetak kilograma te da će si za to dati vremena.

- Nakon izlaska iz emisije, tih 45 kilograma manje uzrokovalo je veliki šok za moj organizam. Kosa mi je padala, imala sam dosta teškoća, tako da sada više ne želim tijelo stresirati na taj način i ponavljati iste greške. Odlučila sam dati si vremena i postepeno skinuti kile, kako ide, bez stresa. Sada s poslom u bolnici znam malo zabrljati, preskočiti trening, ali se zbog toga ne krivim, znam kako to ispraviti. Međutim, i na poslu sam vrlo aktivna, nema sjedenja  - rekla je te dodala da je stekla zdrav odnos s hranom.
Inače, Lara se već javila jednom prilikom nakon showa te pokazala kako je onda izgledala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije