MOSTAR

Gradonačelnik Mostara primio u oproštajni posjet konzula Republike Turske

26.08.2024.
u 15:24

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić danas je u Gradskoj vijećnici primio u oproštajni posjet generalnoga konzula Republike Turske u Mostaru Yasara Ergüna.

Tom prigodom gradonačelnik je zahvalio generalnom konzulu na suradnji koju je Grad Mostar imao s konzulatom Republike Turske tijekom njegova obnašanja dužnosti generalnoga konzula u Mostaru, kao i na svim projektima koji su provedeni kao rezultat takve suradnje, priopćeno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, gradonačelnik Kordić poželio je konzulu Ergünu puno uspjeha u obnašanju novih dužnosti koje ga u budućnosti očekuju.

Konzul Ergün zahvalio je gradonačelniku Kordiću na ugodnom prijemu i željama za uspješan budući rad iskazavši, uime Generalnog konzulata Republike Turske u Mostaru, spremnost za nastavkom dobre i uspješne suradnje.

Gradonačelnik i generalni konzul razmijenili su prigodine poklone i potvrdili dobre odnose i suradnju, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?