NEUM

Otvoren Memorijalni vaterpolo turnir 'Ivica Bačić'

22.08.2024.
u 14:39

U Neumu je u srijedu navečer otvoren IV. memorijalni vaterpolo turnir “Ivica Bačić”, koji se održava u spomen na preminulog osnivača HVK "Jadran" Neum Ivicu Bačića.

Turnir je službeno otvorila predsjednica Općinskog vijeća Neum Daniela Matić, rekavši kako je ovaj klub simbol Neuma te da je ponosna na dečke i djevojke koji ostvaruju odlične rezultate, ali i čuvaju neumsku sportsku baštinu, kao i spomen na pokojnog Ivicu Bačića.

Zahvalila je i upravi kluba na predanom radu uz poruku da u Općini Neum uvijek imaju podršku i potporu.

Nazočnima se obratio i predsjednik HVK Jadran Neum Ivan Lakić, koji je pozdravio sve prisutne te izrazio zadovoljstvo održavanjem IV. po redu Memorijalnog turnira “Ivica Bačić”.

Lakić je zahvalio i Općini Neum, općinskom načelniku i predsjednici Općinskog vijeća na suradnji i potpori kroz funkcioniranje HVK Jadran te istaknuo kako je ovo njegov posljednji mandat na čelu kluba, ali da i dalje ostaje uz klub budući da je i sam jedan od osnivača vaterpola u Neumu.

Na turniru sudjeluje osam ekipa podijeljenih u dvije skupine: YBL, Slavia Prag, Leotar, Osijek, Vukovar, Siscia, Cezch R, te domaćin Jadran Neum.

Turnir je i ove godine dio manifestacije "Neumsko ljeto 2024", a trajat će do 24. kolovoza, priopćili su iz Općine Neum.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije