mostar

Završeno treće izdanje Moba Street Food Festivala

09.09.2024.
u 11:03

Završeno je treće izdanje Moba Street Food Festivala powered by Visa, gastro-muzičke avanture koja se održala od 28. kolovoza do 8. rujna na platou iza Stare gimnazije u Mostaru.

Kroz punih 12 festivalskih dana prošlo je nekoliko desetina tisuća posjetitelja. Još jednom se dokazalo da su hrana i muzika univerzalni jezici jer su se na Mobi družili lokalci, posjetitelji iz cijele BiH i regije, te brojni turisti iz Njemačke, Švedske, Engleske, Indije, Amerike… Imali su priliku degustirati različitu street food hranu te gastro tradiinovacije, uživati u raznovrsnom koncertnom programu i ostalim sadržajima za sve uzraste, priopćili su organizatori.

U samoj završnici koncertnog programa festivala, brojni su posjetitelji različitih generacija uživali u koncertima i fantastičnoj atmosferi za koju su se pobrinuli Narodni orkestar Mostar, Vojko V, Džejla Ramović i Tribute band "Naopaka bajka".

Moba Street Food Festival održan je u organizaciji Udruge Moba.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?