VITEZ

Više od 20 polaznika na završnici 19. Ljetne škole glume GKM-a Vitez

26.08.2024.
u 14:27

Devetnaesta Ljetna škola glume Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez u nedjelju je uspješno okončana završnim prikazom rada u Kazališnoj dvorani Vitez.

Ovogodišnja Ljetna škola glume GKM-a Vitez okupila je više od 20 djece i mladih, a tijekom proteklih mjesec i pol dana ponudila je polaznicima dodatno znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

"Interes djece i mladih, ali i njihovih roditelja za aktivnosti koje naše kazalište nudi tijekom ljeta, ali i ostatka godine se konstantno povećava. Ljetni kazališni kamp i Ljetna škola glume sjajna su uvertira za početak nove kazališne sezone i prijam novih članova u našu kazališnu obitelj. Prekrasno je bilo vidjeti još jednu generaciju mladih na 'daskama koje život znače' i ovim putem im čestitam na predanom radu u proteklom periodu, ali i sjajnoj izvedbi na završnici ovogodišnje Ljetne škole glume", kazao je voditelj GKM-a Vitez Ivan Sajević.

Ljetna škola glume GKM-a Vitez obuhvatila je glumačke radionice koje će budućim članovima kazališta poslužiti u daljnjem kazališnom radu. Radionice je vodila Sunčica Strukar, diplomirana glumica i članica Gradskog kazališta mladih Vitez, uz asistenciju još jednog glumca i člana viteškog kazališta, Franka Brale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?