nije prvi put

Povijest ga sustiže: Kojić je s bivšom djevojkom prekinuo zbog pornića

25.08.2018.
u 11:53

Kojić se, zajedno sa svojom suprugom Severinom, ponovno našao u središtu skandala.

Igor Kojić, prije nego što je ušao u brak s pjevačicom Severinom, imao je niz turbulentnih veza. Među ostalima, bio je u vezi  s bivšom voditeljicom i sudionicom “Big Brothera” Jelenom Žeželj s kojom je prekinuo kad je u javnost procurio njezin pornić, prenose 24sata. 

Kojić se, zajedno sa svojom suprugom Severinom, ponovno našao u središtu skandala. Čim su u javnost izašle eksplicitne fotografije na kojima je navodno Severina  Igor je stao u njezinu obranu te serijom fotografija na kojima pozira sa Sevkinim sinom poručio kako “fotomontaže njima ne mogu ništa”. 

Svjestan je Kojić kako je na fotkama najvjerojatnije Severina, ali izgleda da su ga godine naučile strpljenju. Kad je izašao pornić u kojem je njegova tadašnja djevojka Jelena Žeželj oralno zadovoljavala nepoznatog muškarca, Kojić je ekspresno prekinuo sve veze s voditeljicom.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojedobno Jelena i dodala:

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo. 

Pomirili se nisu, Kojić joj filmić oprostio nije, a Jelena je zauvijek napustila javnost i sad živi u SAD-u, gdje je zasnovala obitelj. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije