1. odbojkaški turnir

Čavara otvorio odbojkaški turnir u Busovači i obećao pomoć i potporu sportu

28.08.2018.
u 15:54

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je u sportskoj dvorani Srednje škole „Busovača“ svečano otvorio 1. odbojkaški turnir u povodu Dana Općine Busovača, koji organizira Odbojkaški klub Busovača.

U prigodnom obraćanju, predsjednik Federacije BiH čestitao je organizatorima na uspješnoj organizaciji, istaknuvši kako će i ubuduće davati pomoć i potporu sportu, odnosno sportskim klubovima i događajima.

„Svim sudionicima turnira želim puno uspjeha i dobrih rezultata. Radujte se, uživajte u druženju i neka vam današnji dan ostane u lijepom sjećanju“, kazao je Čavara.

Na turniru, koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta, sudjelovat će ekipe: OK „Busovača“, OK „Fojnica“, OK „Victory“ Novi Travnik, OK „Sloga“ Uskoplje, OK „Bugojno“, OK „AS“ Donji Vakuf, OK „Konjic“ i OK „Delminum“ Tomislavgrad, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije