Posušje

Posuški kuglaši ponovno pokreću rad u klubu

15.12.2015.
u 08:07

Posuški kuglaški klub je postizao odlične rezultate i u domaćem prvenstvu, ali i na međunarodnim turnirima

U Posušju je više godina djelovao Kuglaški klub koji se izdigao visoko svojim uspješnim igrama i rezultatima u Bosni i Hercegovini, ali i na europskim i međunarodnim turnirima. U kuglani "Bagušić" igrali su i poznati međunarodni sastavi i pojedinci te žene iz hrvatskih klubova. Posušju se dogodila "sportska nesreća" jer su isključeni iz prvoligaškog stupnja samo stoga što jednom nisu došli na gostovanje. Klub se potom rastrojio, ali ipak zaljubljenici u kuglanje nisu mogli ostati bez njega. Iko Petric, Bernard Malenica i Ante Galić prešli su u KK Međugorje - Brotnjo gdje igraju uspješno.

U kuglani "Bagušić" su brojni trofeji, a Iko Petric nam je pojasnio stanje u kuglanju. - Mi smo dobri u Međugorju - Brotnju jer imamo priliku biti i na čelu ljestvice. Dobro je što smo nas trojica ipak prešla kod susjeda i nastavila igrati te zadržala formu. Već razgovaramo da se naš Kuglaški klub Posušje ponovno pokrene i da nastavimo s radom. Mi to sigurno možemo i nadam se da ćemo se već iduće godine okupiti i krenuti s novim uspjesima, rekao nam je Iko Petric koji je i nogometni veteran. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije